Welkom bij ff Swanjéé
Bourgondisch 's-Hertogenbosch 2013

ff Swanjéé is ook dit jaar gedurende het tweede weekend van september (6 t/m 8 september) te vinden op hét culinaire evenement van 's-Hertogenbosch: Bourgondisch 's-Hertogenbosch.

Drie dagen lang kunt u genieten van onze exquise gerechten in een totaal andere setting, met live optredens en veel gezelligheid.
Uiteraard ontbreken ook hier onze ffantastische cocktails en topwijnen per glas niet.


Coquilles met mayonaise van bospeen en madraskerrie

Per 3 juli 2013 is de menukaart geheel vernieuwd. FFantastische nieuwe creaties met onder andere:
Coquilles met mayonaise van bospeen en madraskerrie, crunch van hazelnoot, zalf van bospeen en minneola (foto 1),
Polentamuffins met Manchego met een crème van geroosterde paprika en gegrilde groene peper (foto 2),
Open ravioli van komkommer met creme van biologische geitenkaas en acaciahoning, couscous van bloemkool en saus van bloody Mary (foto 3).


MRIJ koeien

Al vanaf dag één serveren wij het heerlijke MRIJ vlees van slager Piet van den Berg. We presenteren het vlees altijd op onze zogenaamde 'vleesplank'. Nieuwsgierig als we zijn, vonden we het tijd om eens te kijken of wat we vertellen ook daadwerkelijk zo gebeurt. We zijn daaron op excursie gegaan bij stalhouders Gerard en Alice de Koning op Hoeve de Groenzoom in Berkel en Rodenrijs. Dit onder deskundige leiding van Piet van den Berg, Gerard de Koning, zijn vrouw Alice en Nice to Meat vertegenwoordiger Jeroen Hoogsteder.


Ook dit jaar is ff Swanjéé de place to be om lekker een hapje te eten tijdens de carnavalsdagen. Ons terras is een perfecte plek om de optocht op maandag ochtend te aanschouwen, met lekker Snert en Broodje Unox.
We zijn zaterdag t/m dinsdag geopend met een beperkte menukaart.


De DansMari's

Voor het carnaval van 2013 hebben de DansMari's een kookboek samengesteld! 'Au Bain Mari' heet het verrassende kookschrift. Het beloofd heter te zijn dan de bestsellerserie van 2012 'Vijftig tinten grijs' en als je je aan de recepten houd kom je 11 kilo aan in een maand! Kijk dat zijn nog eens beloftes! Als lancering hebben ze natuurlijk ook iets vets in petto, een suffe borrel in een nog suffer zaaltje past niet bij de dansMari's dus hebben ze dat aangedikt tot een culinaire wandeling, Tour du Schrans 2013.