Welkom bij ff Swanjéé
Coquilles

Zoals u van ons gewend bent wisselen we regelmatig met de gerechten op onze kaart. Sinds 26 september jl. is het weer zover, we zijn begonnen met een geheel vernieuwde kaart.
Uiteraard blijven enkele lekkere gerechten gewoon staan, de chef en zijn koks hebben een mooie selectie gemaakt met een perfecte balans tussen vlees, vis en vegetarische gerechten.
Nu ook duidelijke vermelding van lactosevrije en glutenvrije gerechten. Uiteraard kunt u ook met een zoutarm of koolhydraatarm dieet bij ff Swanjéé terecht voor een heerlijke maaltijd.


Bourgondisch 's-Hertogenbosch

ff Swanjéé is ook dit jaar gedurende het tweede weekend van september (7 t/m 9 september) te vinden op hét culinaire evenement van 's-Hertogenbosch: Bourgondisch 's-Hertogenbosch.

Drie dagen lang kunt u genieten van onze exquise gerechten in een totaal andere setting, met live optredens en veel gezelligheid. Uiteraard ontbreken ook hier onze ffantastische cocktails
en topwijnen per glas niet.


Chocolata Tabletten

De overheerlijke Tabletten van Chocolata zijn nu ook bij ff Swanjéé verkrijgbaar! Heerlijke Chocolade als dessert of lekker bij de koffie. We hadden al de fferrukkelijke Turron de Miel (Nougat)
maar misten nog een goed stuk chocolade. We komen met de Chocolata kist bij u aan tafel.
Gemaakt van Callebaut chocolade heeft de chocolatier van Chocolata 10 verschillende smaken ontwikkelt.


Positoos

Positoos is een spaarsysteem dat een unieke verbinding legt tussen de lokale bevolking, verenigingen en de lokale ondernemers. Met Positoos spaart u snel en eenboudig bij de ondernemers in uw eigen buurt. Als Positoos-spaarder ontvangt u een persoonlijke spaarpas met chip. Hiermee krijgt u korting en kunt u gebruik maken van speciale acties en aanbiedingen bij de aangesloten ondernemers. Geef bij iedere aankoop uw pas af en de Positoos worden automatisch bijgeschreven. Het unieke van Positoos is dat u niet alleen voor uzelf spaart, maar ook voor uw eigen vereniging of goed doel.


Bossche Restaurants vormen een Alliantie

De Restaurant Alliantie 's-Hertogenbosch (kortweg RASH) is een initiatief van horecaondernemers en gemeente 's-Hertogenbosch. Op initiatief van de gemeente is een concept ontwikkeld om een brug te slaan tussen evenementen en de Bossche binnenstad. Het duovoorzitterschap wordt gevormd door meesterkok Gerrit Greveling, ex-patron-cuisinier van restaurant Chalet Royal en Marc Raaijmakers, directeur van de middelbare Hotelschool Koning Willem I College. Zij worden ondersteunt door een dagelijks bestuur en zijn contactpersoon tussen de restaurants, evenementenbureau's en gemeente.