Welkom bij ff Swanjéé

lunch siteff Swanjéé is dagelijks vanaf 12.00 uur open voor een lekker kopje koffie met huisgemaakte zoete heerlijkheid en voor een heerlijke lunch.

FF Swanjéé onderneemt duurzaam
Wij schenken veel aandacht aan "beter eten" ofwel real food, de producten zijn afkomstig uit eigen streek en/of zijn biologisch, ambachtelijk of seizoensgebonden, er staat bijvoorbeeld uitsluitend duurzame vis op de menukaart, volgens MSC-keurmerk.

 

LEKKER VOOR BIJ DE KOFFIE:

KOFFIE OF THEE MET HUISGEMAAKTE ZOETE HEERLIJKHEID 6.50
ALLEEN DE HUISGEMAAKTE ZOETE HEERLIJKHEID 4.50
KOFFIE OF THEE MET AAN TAFEL GEHAKTE SPAANSE NOUGAT 7.50

BROODJES:

TOSTI ZALM 8.50
gerookte zalm | kappertjes | rode ui | pecannoot | hangop met za’atar

TOSTI SWANJEE 7.50
Indonesische kip | pinda | huisgemaakte satésaus

BAGUETTE KALFSTARTAAR 9.50
tarragon mayonnaise | crunch van hazelnoten

BOERENBROOD MET OUD HOLLANDSE KAAS 6.75
grove mosterd | augurk | komkommer

BAGUETTE BRIE DE MEAUX 7.95
heerlijk uit de oven | pesto | uitgebakken bacon

CARPACCIO SWANJÉÉ OP BOERENBROOD 12.95
rucola | pijnboompitten | Parmezaanse kaas |
bacon | truffeldressing | huisgemaakte pesto

CLUBSANDWICH SWANJÉÉ 12.95
samengesteld met de lekkerste ingrediënten uit onze keuken

VEGETARISCHE RODE BIETEN BURGER 14.50 met patat + 2.75
brioche bol | dip van hangop en za’arar | Jalapeños | feta

SWANJEE BURGER MRIJ ROYAAL 17.75 met patat + 2.75
brioche bol | pulled chicken | teriyaki | zoetzure taugé
- houd u rekening met een bereidingstijd van 15 minuten -

OMELET SWANJÉÉ 8.95
garnituren keuze uit: Berkshire nootham | brie de Meaux | biologische paddenstoeltjes | spek | boerenomelet


SOEPEN:

MEXICAANSE MAISSOEP 8.75
mais | chorizo | zure room

THAISE CURRYSOEP 8.95
pulled chicken | shiitake | koriander | noedels

BISQUE DE HOMARD MET GARNITUUR VAN KREEFT 15.50
ffantastische soep | spelt | gepofte quinoa

ALLE SOEPEN WORDEN GESERVEERD MET EEN DIKKE PLAK VERS GEGRILD BROOD 

 

SALADES:

SALADE GEROOKTE EENDENBORST 12.75
blue de gex | granaatappel | pecannoten |
dressing van framboos en hibiscus

SALADE INDONESISCHE KIP 14.95
huisgemaakte satésaus | zoetzure groente

CARPACCIO SALADE 13.50
rucola | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | bacon | truffeldressing | huisgemaakte pesto

SALADE MET GEROOKTE ZALM 14.50
udon noedels | teriyakisaus | crème van wakame |
zoetzure groenten | furikake

 

ALLE SALADES WORDEN GESERVEERD MET EEN DIKKE PLAK VERS GEGRILD BROOD

 

OVERIGE LUNCHGERECHTEN:

DRY AGED PRIME RIB VAN HET MRIJ RUND vanaf 100 gram
topkwaliteit van Piet van den Berg | mals | vol van smaak |
rib-eye, gedroogd aan het bot per ons 13.95
+ patat met mayonaise +2.75

DRY AGED STAARTSTUK NEW ZEALAND OCEAN BEEF vanaf 100 gram vol van smaak | mooi gemarmerd | Premium Quality |
130 dagen graan gevoerd per ons 13.95
+ patat met mayonaise +2.75

BAVETTE USA CREEKSTONE BLACK ANGUS vanaf 100 gram
botermals | zeer smaakvol | hoge mate van marmering |
topper per ons 13.95
+ patat met mayonaise +2.75

ZIJLENDE VAN AUSSIE ANGUS vanaf 100 gram
volle smaak | gold label | 130 dagen graangevoerd per ons 13.25
+ patat met mayonaise +2.75

CHUCKFLAP NEW ZEALAND OCEAN BEEF vanaf 100 gram
vol van smaak | mooi gemarmerd | premium quality |
130 dagen graangevoerd per ons 12.75
+ patat met mayonaise +2.75

TRUFFELCRÈME  2.50
RODE PORTSAUS  2.95
LAURIERSAUS  2.95
PEPERROOMSAUS  2.95
PADDENSTOELENSAUS  2.95
BÉARNAISESAUS  2.95

 

SAMEN ETEN

WAPAZZ PROEVERIJ 15.95 P.P.
laat u verrassen, 4 verschillende gerechtjes vanaf 2 personen

verschillende broodsoorten | aioli | olijfolie | fleur de sel boter + kalfstartaar
soepje
salade
warm gerechtje

WAPAZZ PROEVERIJ 24.50 P.P.
laat u verrassen, 6 verschillende gerechtjes vanaf 2 personen

verschillende broodsoorten | aioli | olijfolie | fleur de sel boter + kalfstartaar
zomerse springrol
soepje
salade
2 warme gerechtjes 

 

LUNCHMENU'S

GEMARINEERDE ZALM
gepofte mini tros tomaatjes | crème van basilicum |
haringkuit | citroenmelisse
OF
KALFSTARTAAR
dragonmayonaise | kapperappel | krokante aardappel

OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARSFILET
crème van gepofte aubergine | schuimige schaaldierensaus | gemarineerde artisjok
OF
KROKANT GEBAKKEN RUNDERSUKADE
crème van knolselderij en truffel | chutney van knolselderij |
gel van picalilly | saus van laurier 

GESERVEERD MET VERSE SEIZOENGROENTEN EN PATAT MET MAYO

2-GANGEN LUNCHMENU 25

3-GANGEN LUNCHMENU 29.50
2-GANGEN LUNCHMENU, AFGESLOTEN MET KAAS OF EEN HEERLIJK DESSERT NAAR KEUZE  

 

LEKKER VOOR BIJ DE BORREL:

BROOD 4.50
diverse soorten | aioli | olijfolie | fleur de sel boter

CHARCUTERIE 60 GR 6.50 / 120 GR 11.95 verschillende worstsoorten

HUISGEMARINEERDE OLIJVEN 3.50

MRIJ BEEF SASHIMI 50 GR 8.25 / 100 GR 15.95
zoetzure groenten | crème van wakame | teriyakisaus

PATA NEGRA dun gesneden | Iberico ham 25 GR 7.25 / 50 GR 14.50

ZACHTGEGAARDE BRISKET - OCEAN BEEF 70 GR 8.95 / 140 GR 15.95
truffelcrème | gel van piccalilly | macadamia

OESTERS PER STUK 3.75 / 6 ST 19.75

SASHIMI VAN ZALM EN YELLOWFIN TONIJN 15.75
wasabi | wakamé (zeewier) | sojasaus

GEWOKTE SCAMPI PIL PIL 12.95 (5 ST)

KAASPLANKJE 12.75 / XXL 17.50

COMBINATIE VAN CHARCUTERIE EN KAAS 14.75

MIXED PLATTER plateau met diverse heerlijke hapjes 8.95 P.P

POLENTA 6.50 / GR 11.50
crème van mascarpone en truffel | gel van tomaat |
gerookte baby mais

GEMARINEERDE ZALM 10.95 / GR 17.95
gepofte trostomaatjes | basilicum | haringkuit | citroenmelisse

ZOMERSE SPRINGROL 8.25 / GR 14.50
sushi rijst | wakame | hoisin | pinda

AD VAN GELOVEN MEESTER BITTERBALLEN
7.00 (6 STUKS) / 12.50 (12 STUKS) met overheerlijke mosterdmayonaise