Welkom bij ff Swanjéé thuisbezorgd restaurant
Samen met je broer of zus een restaurant runnen; Kim en Steef Spanjer doen het al jarenlang.
Afgelopen maand feliciteerden ze elkaar met het tienjarig jubileum van FF Swanjéé. “We hebben ieder onze eigen kracht.”

Ruzie maken de twee nooit. “Steef is bijna 3 jaar jonger dan ik, maar hij is altijd groot geweest. Toen hij op een gegeven moment boven mij uitgroeide, stopte ik verstandig met ruziemaken”, vertelt Kim lachend. “Natuurlijk ben je het weleens ergens niet mee eens. We kijken dan altijd naar wat het beste is voor de zaak.”

Lees het hele artikel op indebuurt.nl

Voordat je je tegoed doet aan een cocktailsensatie, moet het drankje eerst worden gemixt. Dat doet Chiel Brouwers (24), hij mixt inmiddels al zes jaar spannende drankjes bij FF Swanjée. Het hele team is bedreven in cocktails.

FF Swanjée heeft een uitgebreide cocktailkaart en Chiel geeft graag advies. “Als gasten net gaan zitten, kun je soms al ruiken in wat voor.

Lees het hele artikel op indebuurt.nl

U weet het hè, we gaan U in beide restaurants verwennen, zoals u gewend bent, met dezelfde aandacht, de liefde voor het vak, kortom U en de Uwen een top belevenis bezorgen.
De complete, vertrouwde teams, zowel het keukenteam, als het bedienende team hebben veel zin om U die kwaliteit te bieden die U van ons gewend bent, dus ook in Petite Swanjéé

U kunt nu ook genieten van dezelfde uitgebreide wijn- en cocktail kaart in Petite Swanjéé. De menukaart bestaat uit een selectie van de mooiste gerechten uit de zeer gevarieerde en regelmatig wisselende menukaart van ff Swanjéé.
Natuurlijk ontbreekt de Chateau Briand Stroganoff ook in Petite Swanjéé niet!

Op 1 juni mogen we U als gast weer ontmoeten, U ontvangen met veel enthousiasme, U weer in de watten leggen!
En weet U, vanaf 1 juni wordt het niet alleen genieten en smullen in
ff Swanjéé, maar ook in Petite Swanjéé !

Vandaag alweer 8 jaar een topper bij ff Swanjéé.

Gefeliciteerd Wouter !