Welkom bij ff Swanjéé

Open ravioli van kastanje De afgelopen weken zijn we weer druk bezig geweest met het vernieuwen van onze menukaart, welke  
 afgestemd is op het mooie seizoen van de winter en hiermee dus ook wild. De herfst is voorbij en de winter
 staat voor de deur. Toch zien we ook nog wel een beetje de herfst terug in de gerechten en de kleuren op het
 bord. Een mooi voorbeeld hiervan is de open ravioli van kastanje en shropshire blue, gevuld met duxelle van
 Wildzwijnfiletakkerpaddenstoelen.

 De wildzwijnfilet wordt vooraf voor u zacht gegaard en daarna heerlijk gebakken. Daarbij verschillende structuren van de pastinaak en een jus van laurier om het geheel af te maken. Genieten van een mooi stukje wild!
Aan de visliefhebbers hebben we natuurlijk ook gedacht. Wat dacht u van de Heilbot in tijgermelk, met een licht pittige chutney van mango en een gel van kokos? Om uw vingers bij af te likken.

Heilbot Natuurlijk is dit niet alles! Ook de grillgerechten zijn vernieuwd. Komt u kennis maken met de mooie Entrecote
 die we rijpen aan het bot in inmiddels onze bekende droogkast. Deze entrecote komt van de Rhug Estate
 Organic Farm, Engeland. Heerlijk mals en vol van smaak! 

 Hoe sluit je een gezellige avond af in style? Door te genieten van een van onze vernieuwde desserts. Deze
 konden natuurlijk niet achterblijven.

Kom de nieuwe pareltjes ontdekken en geniet met volle teugen van een gezellige avond uit!