Vanaf vandaag weer heerlijke nieuwe gerechten op onze kaart.
Verschillende soorten pastrami, pulled lamb, Marokkaanse citroen-kip, Indonesische varkenswang en nog veel meer.
Bekijk hier alvast wat foto's !
Vanaf vandaag weer heerlijke asperges van aspergekwekerij Verhoeven in Cromvoirt!
Heerlijke gemarineerde zalm met tartaar van asperge, ravioli van asperge of lekker met lamsrollade van wiedenlam.
Lekker met een glaasje Pinot Blanc van Molitor of Spätburgunder op ons zonovergoten terras?
De tijd was weer rijp voor het vernieuwen van de cocktailkaart. De zoektocht naar nieuwe, fferassende en heerlijke cocktails was de afgelopen periode in volle gang. In deze ontdekkingsreis zijn vele combinaties bedacht, uitgeprobeerd en geselecteerd of weer van de hand gewezen. Uiteindelijk hebben we een mooie kaart samengesteld met oude bekende, Swanjéé specials en heerlijke alcoholvrije cocktails.
Ook het idee om onze eigen siropen te maken is ontstaan en uitgewerkt. Hieruit zijn verschillende ffantastisch lekkere siropen gekomen die we in onze cocktails gebruiken, wat dacht je van de KaneelKruidnagel siroop of de Rode Chilipeper siroop.
Daarnaast hebben we ook naar jullie opmerkingen en suggesties geluisterd en hebben we de cocktails op de kaart weer voorzien van alle ingrediënten!
Bekijk hier het assortiment!
Kom snel bij ons langs en geniet van een heerlijk versbereide cocktail!
De afgelopen weken zijn we weer druk bezig geweest met het vernieuwen van onze menukaart, welke
afgestemd is op het mooie seizoen van de winter en hiermee dus ook wild. De herfst is voorbij en de winter
staat voor de deur. Toch zien we ook nog wel een beetje de herfst terug in de gerechten en de kleuren op het
bord. Een mooi voorbeeld hiervan is de open ravioli van kastanje en shropshire blue, gevuld met duxelle van
akkerpaddenstoelen.
De wildzwijnfilet wordt vooraf voor u zacht gegaard en daarna heerlijk gebakken. Daarbij verschillende structuren van de pastinaak en een jus van laurier om het geheel af te maken. Genieten van een mooi stukje wild!
Aan de visliefhebbers hebben we natuurlijk ook gedacht. Wat dacht u van de Heilbot in tijgermelk, met een licht pittige chutney van mango en een gel van kokos? Om uw vingers bij af te likken.
Natuurlijk is dit niet alles! Ook de grillgerechten zijn vernieuwd. Komt u kennis maken met de mooie Entrecote
die we rijpen aan het bot in inmiddels onze bekende droogkast. Deze entrecote komt van de Rhug Estate
Organic Farm, Engeland. Heerlijk mals en vol van smaak!
Hoe sluit je een gezellige avond af in style? Door te genieten van een van onze vernieuwde desserts. Deze
konden natuurlijk niet achterblijven.
Kom de nieuwe pareltjes ontdekken en geniet met volle teugen van een gezellige avond uit!
Van 1 november tot 17 december kunt u bij ff Swanjéé weer eten met je hart. U als gast kan ook bijdragen aan deze campagne door middel van een vrijwillige donatie van 1 euro op de totale rekening. Het volledige bedrag komt ten goede aan waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare en eenzame ouderen in onze gemeente.
Leuk weetje: ook onze buren PUIK neemt deel aan deze actie!
Meer informatie kunt u vinden op www.metjehart.nl/eet-met-je-hart
Pagina 4 van 13